The Week When I Tried Daily Vlogging Again


My last week's vlog surprisingly turned out to be quite a success, and since many of you wanted to see more, I decided to give weekly vlogging another go. If you want to keep seeing these in the future, I'll be cancelling my 'The Week When...' posts and start putting up the vlogs instead. With that in mind, I've also been thinking about putting up 'Music I've Been Enjoying Recently' posts separately, and bringing back the 'Web Likes' posts, which I would publish from time to time, to share with you all the cool articles/blogs/videos I find online. How are you feeling about the idea? Should I keep doing weekly vlogs and introduce some new types of posts or stick to my old blog format? Also, keep in mind that I am planning to put more effort into my vlogs if they are to become a regular thing. And  fear not, my blog is not becoming one of those that are only used as a sharing device for youtube videos. I know it currently feels like that, because I haven't put up a lot of regular blog posts recently, but that is just because I haven't had much time or energy to focus on the writing part. I have a lot of unfinished drafts and new ideas, though, so you can expect new non-video blog posts soon. :)

4 comments :

 1. Jaz imam rada poste 'The Week...' in ne bi da jih ukineš, ampak to predvsem zarad imena, ker sem obsedena s Friendsi :D Glede vsebine posta ali vloga je pa itak vseeno, ker boš verjetno napisala isto, kar boš posnela, tako da mi je za način, s katerim boš 'skomunicirala' to, dokaj vseeno, pogledala/prebrala bom oboje. :D Imam edino predlog, da bi mogoče malo več snemala, kaj delaš. Npr. ko si šla na event, da bi tam kaj posnela, ne da bi samo doma povedala al pa mal posnela okoli Ljubljano in svoj kraj, ko se zunaj sprehajaš in tko :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jp, vsebina bi bila itak enaka, s tem da bi v vloge vključevala še random zadeve, ki se v postih nikoli ne bi znašle. :D Glede snemanja v javnosti je pa tako... jaz se v Sloveniji ne počutim lagodno sprehajati okrog in govoriti v kamero. Že ko si dam rdečo šminko gor, ljudje nenormalno bulijo vame, kaj bi šele bilo, če bi se sprehajala naokrog z DSLR kamero in blebetala v angleščini vanjo, haha. Isti problem imam, če sem obdana z ljudmi, ki niso vloggerji (samo sestra se ne šteje), kar je pa vedno. Edino v Ameriki nisem imela nobenih problemov s tem, zato so bili tudi vlogi takšni kot bi morali biti. :D Imam pa plan več 'nemih' posnetkov delat, ki bi jih vključila čez govorenje, tako kot sem že zdaj malo delala. Če kam grem, seveda ne nosim kamere s sabo in snemam s telefonom, kar je pa tudi trenutno velik problem, ker mi telefon vsake dve minuti zamrzne oziroma dela ZELO počasi. Ampak se bom potrudila, haha. Upam pa tudi, da kmalu dobim nov telefon, ker bi mi zelo olajšal snemanje. Potem bi verjetno snemala več in izključno s telefonom. Fingers crossed! :D

   Delete
  2. Ne, ne, saj nisem mislila, da bi govorila - to bi bilo tudi meni nelagodno :D sam pač tko okolico in pol če želiš čez musko al pa glas :)

   Delete
 2. Js sm za to, da nadaljuješ z weekly vlogs in da vključiš te nove poste, sploh ta za web likes mi je zelo všeč.
  Te pa čisto razumem glede snemanja v javnosti, kot si zgoraj napisala, tudi meni bi bilo zelo neprijetno :)

  ReplyDelete

Back To Top