Life Update: I'm Moving AGAIN?!


My life sure isn't boring, is it? I have another big update for you. Fingers crossed everything will work out this time around...


12 comments :

 1. I'd love to see your vlogs!! You're going to be just fine. You've achieved a lot with your blog and anyone should be lucky to hire you! Good luck and keep us updated on your journey.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your continuous support Bella! I'll definitely keep you all updated. :)

   Delete
 2. Škoda, da se prejšnja "služba" ni obnesla. Ti pa želim veliko iskanja pri iskanju nove in super stanovanje za sprejemljivo ceno. *velikobjem*

  ReplyDelete
 3. Živijo Sandra,
  A bi bilo možno da bi naredila kak post o au pair? pač malo tvoje mnenje, izkušnje in podobno.. ker se tudi sama odločam o tem in poznam par ljudi ki tudi spremljajo tvoj blog in bi jih mogoče zanimalo.
  Hvala xox

  ReplyDelete
  Replies
  1. Po pravici povedano nisem ravno razmišljala o takšnem postu, če si ga pa želite, pa z veseljem kaj napišem. Bi mi pa prav prišla kakšna specifična vprašanja, da vem o čem točno govoriti. :)

   Delete
 4. Čeprav te je strah in se ti zdi, da si sramežljiva, si zame še vedno pogumnejša od 90% mladih. Sama si ne bi nikoli upala česa takega, zato res cenim in občudujem vse, ki si upate uresničiti svoje sanje. Čeprav se trenutno ne sliši vse najbolj sanjsko, vem, da ti bo uspelo! Z veseljem pričakujem vse prihodnje novice. Naj bo 2015 na tvoji strani! :)

  ReplyDelete
 5. Hej,
  mene pa zanima, če imaš slučajno britansko državljanstvo, oz. kako to, da so ti odobrili pogodbo, da lahko bivaš v stanovanju. pa še glede iskanja služb v londonu - se morda splača iskati po internetu? zasledila sem eno fino stran: uk.fashionjobs.com :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne, nimam državljanstva. Tako Slovenija kot VB sta v EU, zato lahko tukaj živim in delam brez posebnih dovoljenj. Edino za države, ki niso v EU, potrebuješ vizum. Glede iskanja služb bomo pa videli. Najprej bom poskušala najti preko interneta, če pa to ne bo šlo, bom pa hodila od vrat do vrat. :D

   Delete
 6. http://www.fashionunited.co.uk/Career_Centre
  nekaj zanimivih služb, če te zanima:)

  ReplyDelete

Back To Top