Top

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour Review

Moram priznati, da zadnjih nekaj let nisem bila prav na tekočem z novicami o novih kozmetičnih proizvodih. Ko je plačevanje zajetne londonske najemnine in računov postalo moja prioriteta, se je bilo pač treba odpovedati brezglavemu šopingiranju vsake nove šminke na polici. Ja, kar nekaj časa je že minilo od mojih tedenskih pohodov po drogerijah, tako da ne vem kakšno je trenutno stanje zalog, ampak nazadnje prav veliko cenovno dostopnih tekočih šmink razen telih ni bilo mogoče najti. Pred kratkim pa so z večjim obsegom odtenkov in parimi nenavadnimi barvami mojo pozornost pritegnile Stay Matte tekoče šminke znamke Rimmel. Takoj so mi v oči padli sivi, modri in črni odtenek, ki sem ga mimogrede iskala celo večnost!

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour Applicator

Njihov aplikator je sploščen z ošiljeno konico, ki omogoča hiter in natančen nanos, razočarala pa me ni niti formula, ki po teksturi spominja na mousse, vendar se hitro posuši v nelepljiv, žametno mat finiš. Pigmentacija je zelo dobra, čeprav sama raje nanesem dva sloja, obstojnost pa je tista, ki me je najbolj prepričala. Šminka se namreč ne prenese na dotik, preživi obrok in zahteva vodoodporen odstranjevalec za ličila. 

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour Range
Od leve proti desni: Latte to Go, Moca, Be My Baby, Blush, Pink Blink, Pink Bliss, Rose & Shine, Coral Sass, Heartbeat, Fire Starter, Plum This Show, Midnight, Blue Iris, Shadow, Pitch Black

 

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour Swatches

Na žalost pa ni vse rožnato, saj sta me pri šminkah zmotili dve stvari. Niso dovolj vlažilne, tako da mi zelo hitro osušijo ustnice, poleg tega pa je nanos temnejših petih šmink iz kolekcije, ki sem se jih najbolj veselila, prava nočna mora, saj je zelo neenakomeren. Pri svetlejših odtenkih tega problema na srečo ni, tako da bi vam priporočila slednje. Moj najljubši je ‘Be My Baby‘. 

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

post a comment